Floor van Woensel danst voor haar bedrijf Dance Floor

Dance Floor dansstijlen

Dance Workout:

sporten wordt leuker met een Dance Workout! Op de maat van de muziek dansen we de kilo’s zo van ons lichaam en werken we aan kracht.

Hiphop:

een dansstijl die zich steeds blijft ontwikkelingen met veel substijlen. Het leuke aan deze stijl is dat iedereen zijn eigen versie van hiphop dans kan creëren.

Streetdance:

ontstaan op de straat en in clubs is Streetdance een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen. Tegenwoordig is streetdance vaak een onderdeel van Funk en Hiphop dansstijlen. 

Improvisatiedans:

een les waarin samenwerking centraal staat en de danser zelf bepaalt waar hij behoefte aan heeft. 

Modern:

wordt deze dagen ook wel aangeduid als ‘hedendaagse dans’ of theatrale dans. In de les wordt gewerkt aan expressie, techniek, houding en kracht. Ook wordt er gebruik gemaakt van Floorwork (bewegen over de vloer). 

Jazz:

er zijn verschillende vormen van Jazz. Showjazz, Modernjazz afro jazz, Funky jazz, Lyrical jazz. In de les wordt gewerkt aan houding, kracht, techniek en muzikaliteit. 

Urban/contemporary:

Urban Contemporary is een mix tussen urban en moderne dans. Hierbij krijg je in de les de mogelijkheid om jouw eigen bewegingsidioom te ontdekken. 

Peuter/kleuterdans (ADV):

al spelenderwijs wordt in deze les kennisgemaakt met muziek, verschillende lichaamsdelen en dansante vormen.  

Kinderfeestje:

om jouw kinderfeestje tot een succes te maken gaat Dance Floor graag met je in overleg hoe we dit kunnen doen. Mogelijkheden zijn om een videoclip te maken, een voorstelling voor de ouders te geven of gewoon lekker te dansen met z’n allen.